solicita oferta!

Vacanta in Caraibe

21 August 2013

Daca iti doresti o vacana exotica, o vacanta cu iz de libertate pe ritmuri latino, atunci in Caraibe vei putea gasi locatii pe gustul tau, diverse, unice si pline de neasteptat.
Zeci de insule sunt imprastiate in Caraibe, mai exact peste 7.000 de insule, stanci si recife.

O vacanta exotica in Caraibe inseamna mare de culoarea turcoazului, nisip alb si foarte fin, palmieri la tot pasul si un soare ademenitor ce-ti va asigura o nuanta ciocolatie seducatoare.

O vacanta in Caraibe inseamna si mult romantism in pasi de dans, ca intr-un roman de dragoste fara sfarsit.
Mai jos iti vom descrie pe scurt cateva locatii care pe noi ne-au sedus si care nu trebuie ratate:

Cuba  pe scurt am putea descrie-o ca putin neobisnuita, salbatica ...minunata Aici timpul pare sa se fi oprit sa-si spuna povestea. O poveste salbatica cu superbe accente urbane ce te imbie la eplorare, la aventura.

Republica Dominicana  - o tara vasta ce e dominata de cultura hispanica, arzatoare si plina de romantism - locul ideal pentru o escapada romantioasa. Peisajele iti vor taia respiratia. Resorturile de inalta clasa te vor rasfata la maxim si te vor face sa-ti traiesti aventura estivala expliziva.

Mexic - o locatie fascinanta precum un cocktail plin de savoare. Daca va doriti o vacanta plina de lux, peisaje de vis si de multa distractie, presarata cu povesti spectaculoase despre mayasi si azteci, atunci grabiti-va si profitati de oferta noatra - aici

Bucura-te de toate ofertele exotice pe care Travel Solutions agentie de turism din Bucuresti cu o vasta experienta si cu mult profesionalism ti le pune la dispozitie pentru ca fiecare vacanta sa fie speciala, de neuitat.