solicita oferta!

Teambuilding la Arsenal Park in stil army!

Europa » Romania » Orastie

Unitate Militara de Vacanta - Arsenal Park a creat o noua forma de viata militara: Soldatul de vacanta. In perimetrul fostei fabrici de armament de la Orastie  am pastrat spiritul barbatesc si atmosfera de cazarma. Dar am inlocuit instructia cu distractia. Fara plantoane. Fara trezire cu trompetist. Fara taras pe coate. Doar program de voie.
Arsenal Park provoaca o miscare inversa de trupe. Inainte, soldatii abia asteptau invoirea din unitate. Acum, oamenii vor o permisie din razboiul zilnic cu stresul.
Hai liberare...de task-uri si deadline-uri! Se suna retragerea in Arsenal Park. Stagiu obligatoriu de recreere.
In camere, mobilierul militar a fost reconditionat. Ambianta aspra de altadata e mult indulcita, totusi exista o divizie si pentru amatorii care n-au facut armata, dar vor sa vada cum era. Lor le este dedicata camera tip bunker. Dormitorul in burta de TAB. Sau patul pe afet de tun. Salt inainte, culcat!
Peisajul traditional de cazarma va trezi nostalgia oricarui veteran. Aleile sunt flancate de o veritabila armada de vehicule militare: TAB-uri, transportoare blindate, dispozitive antiracheta, piese de artilerie si chiar un avion.
La restaurantul-popota se mananca din gamele, cele peste 100 de feluri in afara de fasole. Ceaiul cu bromura a iesit din meniu. Iar berea este introdusa legal in unitate. Clubul ofiterilor - un SPA ultramodern - este deschis oricarui recrut.

Teambuilding la Arsenal Park… in stil army!
Arsenal Park Orastie este locul ideal pentru organizarea de activitati de team building. Dotarile si spatiul parcului militar ofera foarte multe oportunitati celor care doresc sa isi formeze echipe puternice.
Vino impreuna cu colegii tai in teambuilding la Arsenal Park!
Activitati agrement :
instructie militara, treasure hunt, airsoft (250 bile/sedinta, max 14pax), paintball (100 bile/sedinta, max 10pax), inchiriere golfcar (max 3pax, 8 disponibile), inchiriere buggy (max 2pax, 6 disponibile), inchiriere Quad (4 disponibile), acces teren fotbal, baschet, volei, minigolf, badmington, sah gigant, inchiriere biciclete, acces sala de jocuri, piscina.

NOTA:
- Activitatile : instructie militara, Treasure Hunt, tir cu arcul, tir cu BB’Gun, airsoft, paintball, contractare DJ sunt destinate grupurilor de turisti.
- Activitatile  de inchiriere biciclete, golfcars, buggies, quads pot fi realizate individual.
- Activitati precum: plimbare cu transportorul senilat, acces teren sport, acces amfiteatru, acces drezina, acces piscina sunt destinate atat turistilor individuali, cat si persoanelor apartinand unor grupuri de turisti.

70pret/persoana

Imagini oferta

Formular de Contact

Alte oferte - Teambuilding & trainings

Teambuilding & trainings - Hotel Rowa Dany 4 **** Sinaia » vezi toate detaliile Hotel Rowa Dany 4 **** Sinaia

Doriti organizarea unui eveniment sau pur si simplu sa mergeti cu gasca de prieteni la munte?                                       Atunci noi venim in intampinarea dorintelor dvs cu cea mai atractiva oferta de evenimente la munte!Servicii oferite - Hotel Rowa Dany Sinaia    Aer conditionat, minibar, ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions