solicita oferta!

TOP 10 Cele mai bune hoteluri din lume pentru serviciile oferite!

Europa » Marea Britanie » Londra

HOTEL CLIVEDEN, Berkshire, UK : Construit in 1666, Cliveden a avut parte de o istorie tumultoasa. Acesta a fost stapinit de-a lungul timpului de un Duce, Conte, de un Print de Wales si chiar de un membru al familiei Astor. Avand o proprietate de 376 de acri si cu o vedere grozava catre raul Tamisa, hotelul are 39 de camere decorate in stil traditional si numite dupa oaspetii sai faimosi. X-Factor: Nu mai putin de 5 oameni sunt alocati si se ocupa personal de fiecare camera.
HOTEL THE RITZ, Londra, UK : Fondat in anul 1906 acesta este un simbol al Londrei. Hotelul are o regula “no-jeans” iar domnii sunt rugati ca la restaurant si Palm Court sa poarte cravata. X-Factor: Serviciile sunt impecabile: de la portar pana la excelentul concierge nimic nu pare sa fie mai perfect ca la Ritz.
HOTEL FOUR SEASONS GEORGE V, Paris, FRANTA: Construit in anul 1928 aproape de Champ Elysees, hotelul George V are 245 de camere si suite majoritatea avand terasa privata. Interiorul este realizat de faimosul Jeff Leatham si restaurantul cotat la doua stele Michelin, Le Cinq, continua sa primeasca premii datorita bucatatriei sale extraordinare frantuzesti. X-Factor: Echipa de concierge va poate aranja sau obtine orice doriti.
HOTEL CIPRIANI, Venetia, ITALA:  Legendarul hotel Cipriani, condus de Orient Express, a iesit dintr-un amplu proces de renovare care a durat 3 ani. Acesta are acum 82 de camere si suite in cladirea principala si 16 camere in cladirea care dateaza din Sec al 15lea, Palazzo verndramin. X-Factor: Serviciile sunt excelente iar chelnerii de la restaurantul hotelului au un farmec aparte.
HOTEL ADLON KEMPINSKI, Berlin, GERMANIA: Aproape atat de Poarta Brandenburg cat si de Reichstag, hotelul se bucura de o pozitie excelenta. Dupa ce in 1945, in urma unui incediu a ars in totalitate, a fost reconstruit in 1997 si renovat in 2007. Hotelul dispune de un restaurant cotat cu stelele Michelin, Lorenz Adlon, si unul cu specific japonz, Uma. X-Factor: Seriviciul concierge este minunat, organizeaza orice, de la tururi de oras pana la programul de distractie al copiilor.
HOTEL THE RITZ CARLTON, Dubai, UAE: Resortul, construit in stil mediteranean din plaja Jumeirah este unul dintre cele mai mici hotelurile de 5* din Dubai. Inconjurat de gradini luxuriante, are 138 de camere cu vedere spre mare, piscina sau gradina. Hotelul dispune de un restaurant cu specific beduin, italian, frantuzesc, are si un centru SPA si mini-club. X-Factor: Avand majordomi dedicati camerele tip Club de la etajul 5 si 6 ofera servicii ireprosabile.
HOTEL THE PENINSULA, Bangkok, THAILANDA:  Hotelul, care este construit pe malul raului Chao Phraya are 370 de camere si suite, toate avand verere spre rau. Decorul este unul contemporan asiatic, iar cele 5 restaurante ofera experiente culinare unice. X-Factor: Hotelul promoveaza cultura thailandeza prin activitati ca arta aranjamentului floral in piata sau croaziere pe raul Chao Phraya.
HOTEL THE LANDMARK MANDARIN ORIENTAL, Hong Kong, CHINA: Hotelul este situat in districul central al orasului, este cel mai mic dintre cele trei hoteluri Mandarin din oras, insa toate cele 113 camere sunt cele mai mari din oras. Hotelul dispune de un restaurat cotat la 2 stele Michelin care serveste mancare frantuzeasca.  X-Factor: Suntem in secolul vitezei si al tehnologiei de aceea serviciile ireprosabile se completeaza perfect cu acestea.
HOTEL ST REGIS, Bora Bora, POLINEZIA FRANCEZA: Luxurianul complex este decorat in stil contemporan asiatic si dispune de 100 de water si beach villas toate cu gradina privata sau ponton privat. Va puteti rasfata in laguna privata a hotelului sau a imensului centru SPA, Oasis. X-Factor: Fiecare vila dispune de serviciile unui majordom personal.
HOTEL MANDARIN ORIENTAL, New York, USA: Situat in Centrul Time Warner in Columbus Circle, hotelul se afla la numai cateva minute de Central Park.  Centrul SPA este considerat ca fiind cel mai bun din oras iar restaurantul acestuia serveste preparate din bucataria americana si asiatica. X-Factor: Aici serviciile sunt personalizate, tinandu-se cont si de preferintele muzicale ale clientilor. Seriviciul concierge va poate indruma catre cele mai noi magazine si spectacole din Manhattan.

Formular de Contact

Alte oferte - TOP 10 Hoteluri

TOP 10 Hoteluri - TOP 10 Cele mai bune hoteluri din lume pentru camere » vezi toate detaliile TOP 10 Cele mai bune hoteluri din lume pentru camere

HOTEL PALAZZO TERRANOVA, Perugia, ITALIA: Minunatul ,palazzo’ din Umbria a fost restaurat de designer-ul hotelier de origine britanica Sarah Townsend. Locatia este idilica, cu vederi sublime, cu o terasa impresionanta care ofera intr-adevar cel mai bun peisaj. In timpul verii, cele ... » afla mai multe

TOP 10 Hoteluri - TOP 10 Cele mai bune hoteluri din lume pentru locatie » vezi toate detaliile TOP 10 Cele mai bune hoteluri din lume pentru locatie

HOTEL FOUR SEASONS, Chiang Mai, THAILANDA: Acest luxos complex dispune de 93 de pavilioane de vile decorate in stilul traditional thailandez. Hotelul dispune de un centrul wellness de exceptie, teren de tenis si 2 restaurante: Sala Mae Rim cu specific local ... » afla mai multeNewsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Travel Solutions