solicita oferta!

Disneyland Paris

Parcuri de distractii: Esti hotarat sa faci o bucurie imensa copilului tau si sa vizitezi Disneyland Paris, Europa Park, Legoland sau Porta Ventura?  Felicitari! ...

« Parcuri de distractii

Disneyland- O lume Magica!

Într-o zi Walt Disney a avut o viziune : un loc în care copiii și părinții ar putea să se distreze împreună. Cu cat se gandea mai mult,  Walt Disney, isi imagina un "parc magic" din ce in ce mai mare si mai elaborat.

Planurile originale pentru parc au pornit de la o suprafata de 8 hectare, in apropiere de studiourile Burbank, în care angajații și familiile lor puteau merge să se relaxeze. Cu toate ca al doilea război mondial a pus aceste planuri în așteptare, Walt Disney, a avut timp pentru a veni cu idei noi și creații pentru parcul său magic , care a depasit cu mult cele 8 hectare.

Locul de amplasare a fost o prioritate de top. Proprietatea ar fi trebui să fie în zona metropolitană Los Angeles și accesibila din autostrada. 

Deși Disneyland a fost o investitie foarte mare, Walt a spus : "Nu am putut convinge finanțatorii ca Disneyland este viabil, pentru că visele oferă prea puțin garanții." In aceste conditii, Walt a apelat la televiziune pentru sprijinul financiar. "Disneyland Walt Disney", serialul de televiziune a oferit o imagine a viitorului proiect. Acest lucru a convins poporul american ca Disneyland va fi un mare succes !

Construcția pentru Disneyland a început la 21 iulie 1954, iar peste un an, pe 7 iulie 1955, se deschideau portile magicului parc Disneyland.

Astazi este cel mai vizitat parc din lume. In Europa, Parcul Disneyland Paris primeste anual 15 mil de turisti!

Cele mai cautate oferte Disneyland sunt cele care sunt adresate familiilor cu copii, dar sunt din ce in ce mai multi adulti, chiar si seniori care solicita oferte Disneyland.

Pentru mai multe detalii despre lumea magica din Disneyland, te rog citeste articolele  "Totul despre Disneyland", si " Ce vizitezi in Parcul disneyland"

Cele mai atractive si avantajoase oferte Disneyland le gasesti la adresa: " Oferte Disneyland"

Hai cu noi la Disneyland!!oferte Disneyland

 

 

 

 

 

 

 

» citeste continuarea despre Disneyland Paris

Oferte Grup Disney » vezi toate detaliile Oferte Grup Disney

Super Oferte de Grup la Disney !   Impreuna cu colegii ... Vacanta la Disney e mai amuzanta!   Suntem bucurosi sa va ajutam in organizarea unei excursii de grup pentru elevi sau prescolari. Ei sunt la varsta la care sunt fascinati de magia Disney si ... » afla mai multe

Oferte Disneyland Rezervare » vezi toate detaliile Oferte Disneyland Rezervare

Completeaza formularul de mai jos! Vei primi cea mai buna oferta la Disneyland ! ... » afla mai multe